Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 5 чоловік

З вдячністю мама Міші Григоришина.

Дата: 21 лютого 2020 о 08:56, Оновлено 21 лютого 2020 о 09:05
325 переглядів

Він мав у серці те, що не вмирає... Міша спішив жити...Його коливало у бурхливому вирі життя...Він не хотів слави, не хотів багатства, він цінував кожну мить життя...Він мав у серці те, що не вмирає... Міша понад усе був справжнім патріотом.
Його душа була сповнена сміливості та відваги, тож коли розпочались воєнні дії на Сході України, Міша не зміг залишитись осторонь. Він із тисячами інших воїнів, теж чиїхось синів та братів, став на захист держави, свого народу.Міша рятував життя сотням своїх побратимів, але сам врятуватися не зміг. Він так і не побачив 25-ї весни...
Таких як він, сотні. тисячі...Юних, запальних, відважних,безстрашних воїнів.Вони віддали найдорожче-своє життя,за нас , за мирне небо. за нашу свободу. 31 січня цього року виповнилося 5 років з дня героїчної загибелі Міші.Міша загинув в бою, в с. Чорнухино ( поблизу Дебальцево).Разом з ним загинули Сергій Матусевич з Київщини та командир Олег Довгий з Хмельниччини.Я не могла повірити в страшну звістку. Молилася і плакала , надіючись, що це неправда.І все ж прада була непоправимою і безповоротною. П'ята річниця вшанування пам"яті мого сина Міші відзначалася в Панівецькій ЗОШ I-II ст. 31 січня 2020 року. Складаю щиру подяку за душевну підтримку, за розділене горе, за проведені заходи директору школи В.Ф. Пенькало, вчителям та учням школи, М.Соломчуку-художньому керівнику БК,педагогу-організатору Г.Соломчук, однокласниці Н.Добрянській. Дякую за молитву та панахиду відправлену на могилі Міші о. І.Дроздовському, дякові і хористам церкви. Дякую усім родичам, представникам влади, військомату, волонтерам та воїнам АТО, що не забули.
На роковини до Міші приїхали воїни-десантники з Львова.Хлопці були вражені душевним прийомом зі сторони директора школи В.Ф.Пенькало , вчителями та учнями.Із їх слів: "У нас є 14 загиблих побратимів .Ми постійно їздимо на Батьківщину загиблих героїв, в день вшанування пам"яті про них.Але таку повагу до загиблих і воїнів -захисників, загалом, ми відчули вперше в рідній школі Міші.Ми зрозуміли, що школа поважає,пам"ятає і цінує справу своїх захисників".
Дякую вам Мішові друзі - Коля, Андрій Саша. Дякую всім, хто запалив свічку пам'яті про мого сина, хто підтримав добрим словом у важких споминах. Не забуваймо ж тих, хто поліг за наше світле майбутнє, за краще життя. Наші загиблі герої, стали янголами-охоронцями й захищають нас з небес. В нас живих завдання: підтримати їх молитвою, думкою, добрим словом. Я хочу , щоб пам'ять про Мішу та інших героїв, не згасла. Нехай їхня слава та героїчні подвиги залишаться у наших серцях до останньго подиху. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
З вдячністю мама Міші Григоришина.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.